You are currently viewing Kodėl verta kreiptis į nekilnojamo turto brokerį?
Kodėl verta kreiptis į nekilnojamo turto brokerį?

Kodėl verta kreiptis į nekilnojamo turto brokerį?

Jei ketinate pirkti arba parduoti nekilnojamąjį turtą, pasisamdyti profesionalų nekilnojamojo turto brokerį bus išmintingas sprendimas. Yra ne viena priežastis, kodėl verta pasitelkti į pagalbą specialistą. Vilniuje dirbantis NT brokeris Darjuš Urbanovič paaiškina, kaip tai padės jums skandžiau ir paprasčiau įvykdyti sandorį. Taigi, kodėl verta kreiptis į nekilnojamo turto brokerį?

Žinios ir įgūdžiai

Svarbu pasirinkti patikimą, patyrusį specialistą. Toks NT brokeris privalo būti gerai susipažinęs su NT sandoriams aktualiais įstatymais, išmanyti rinką, žinoti, į ką atkreipti dėmesį prieš sudarant sandorį. Normalu, kad jūs nežinosite visų nekilnojamojo turto pirkimo ir pardavimo aspektų.Jus konsultuoti, įspėti, patarti ir apsaugoti nuo neapgalvotų sprendimų yra NT brokerio darbas. Jis žinos, nuo ko pradėti būsto paieškos procesą, kaip paruošti savo turtą pardavimui, kokių dokumentų reikia, koks bus proceso eiliškumas. 

Geras NT brokeris taip pat yra geras derybininkas – jis tarpininkaus tarp jūsų ir pirkėjo ar pardavėjo ir užtikrins, kad sudarysite sandorį jums palankiausiomis sąlygomis. Žinoma, svarbu pasirinkti sąžiningą NT brokerį – tokį, kuriam rūpi kliento interesai, o ne tik komisiniai. 

Nekilnojamojo turto brokeris D. Urbanovič pataria pasidomėti NT brokerio reputacija, paklausinėti apie jo patirtį, įsitikinti, kad suprantate vienas kitą ir jums lengva bendrauti. 

Sutaupytas laikas ir pinigai

Jei neišmanote NT pirkimo ir pardavimo proceso detalių, natūralu, kad prireiks laiko, kol perprasite visas subtilybes. Informacijos paieška, analizė, detalių aiškinimasis užima laiko. Patyrę nekilnojamojo turto brokeriai dažniausiai jau seniai žino tai, ką jūs dar tik aiškinatės, todėl jie gali greičiau priimti sprendimus ir imtis veiksmų. Kartais, užuot klausinėjus apie formalumus bei reikalavimus įvairių institucijų, pakanka kreiptis į NT brokerį, kuris pateiks visus atsakymus. Taupantiems laiką toks specialistas – tikras išsigelbėjimas. Jis pasirūpins visas pirkimo-pardavimo sandorio etaipais, padės susigaudyti teisės aktuose. 

Nekilnojamo turto brokeriai paprastai turi daug naudingos praktinės informacijos. Jei perkate būstą, jie gali papasakoti apie vietovės infrastruktūrą, bendruomenę, plėtros perspektyvas. Labai svarbu aptarti jūsų lūkesčius ir galimybes – tuomet nekilnojamo turto brokeris atrinks objektus, atitinkančius jūsų kriterijus ir suorganizuos susitikimą su pardavėjais. Šitaip sutaupysite nemažai laiko, nereikės užsiimti savarankiškomis paieškomis. 

Geras nekilnojamo turto brokeris taip pat padės sutaupyti pinigų. Jei parduodate turtą, NT brokeris padės jums gauti maksimalų pelną. Jei perkate – jo pareiga išsiderėti jums palankiausias sąlygas ir geriausią kainą.

Svarbi ir darbo etika – NT brokeris privalo saugoti konfidencialią kliento informaciją, būti diskretiškas ir jokiu būdu nereikalauti honoraro iš anksto. Jei pasirinksite bendradarbiauti su atsakingu, savo reputaciją saugančiu profesionalu, tikrai laimėsite!

Naudingi ryšiai ateičiai

Turėti pažįstamą nekilnojamojo turto brokerį, kuriuo pasitikite, gali būti naudinga ir ateityje – jei norėsite pirkti ar parduoti NT, jau žinosite, į ką kreiptis. Sklandus bendradarbiavimas naudingas abiems. NT brokeris taip pat jus įsidėmės kaip malonų klientą ir atsiradus galimybei, gali pasiūlyti jums patrauklių sandorių.

Dar vienas privalumas – nekilnojamo turto brokeriai paprastai pažįsta daug kitų specialistų: notarų, turto vertintojų, interjero dizainerių, fotografų ir kt., kurių paslaugų jums gali prireikti.  Jūsų NT brokeris jums rekomenduos patikimų specialistų, į kuriuos galėsite kreiptis ir vėliau.

Profesionalus NT brokeris Vilniuje

Kodėl verta kreiptis į nekilnojamo turto brokerį?

Klauskite profesionalaus NT brokerio! Konsultaciją visais NT klausimais jums suteiks nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič.

Tel. nr.: +37062659124,

El. paštas: darjus@urbanestate.lt


APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI