You are currently viewing Žemės pardavimo brokeriai
NT brokeris: žemės sklypo pardavimas

Žemės pardavimo brokeriai

Norite sėkmingai parduoti žemės sklypą? Jei taip, vertėtų kreiptis į šioje srityje patyrusį NT brokerį, nes savarankiškai parduoti žemę gali būti painu. Profesionalus brokeris žinos, nuo ko pradėti, kaip organizuoti pardavimą ir kaip derėtis, kad sandoris būtų jums maksimaliai naudingas.

Kaip paaiškina nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič, norint parduoti žemės sklypą greitai, sklandžiai ir pelningai, reikės pasitelkti ne vieną žmogų – vien paruošti pardavimo skelbimą reikalinga profesionali komanda. Pirmiausia NT brokeris patikrins, ar turite visus pardavimui reikalingus dokumentus ir leidimus, o jau tuomet padės suorganizuoti sklypo reklamos kūrimą. Taip pat reikės pasirinkti tinkamiausius reklamos kanalus, kurie greičiausiai atves jums potencialių pirkėjų.

Nepamirškime ir administracinių darbų, kurių bus nemažai: privalėsite Nacionalinei žemės ūkio tarnybai pateikti pranešimą apie parduodamą žemės sklypą (jei parduodate žemės ūkio paskirties žemės sklypą ir kt.), parengti ir rezervacijos bei preliminariasias pirkimo – pardavimo sutartis, bendrauti su notaru.

Tiesa, kaip įspėja NT brokeris D. Urbanovič, nuo sklypo pateikimo pardavimui iki galutinio sandorio gali praeiti nemažai laiko, todėl reikia apsišarvuoti kantrybe. Čia vėlgi pravers patikimas NT brokeris, kuris padės organizuoti įvairius tarpinius pardavimo etapus.

Vienas svarbiausių tokių etapų, kuris dažnai pakiša koją pardavėjams – derybos. Tai svarbus momentas, užtikrinsiantis, kad parduosite žemės sklypą pelningai ir jums palankiausiomis sąlygomis. 

Profesionalus NT brokeris paprastai būna ir įgudęs derybininkas, išmanantis bendravimo ypatumus ir pirkėjų psichologiją. Toks NT specialistas padės jums sutaupyti laiko ir emocinės energijos.

Kitas svarbus aspektas yra pirkimo-pardavimo sutarties formuluotė – kokius punktus įtraukti, į kokias aplinkybes atsižvelgti, kaip sutarti dėl avansinio apmokėjimo sąlygų.

Taip pat svarbu prisiminti, kad, net pardavus žemės sklypą, darbai dar nesibaigia. Jums gali tekti sumokėti mokesčius už parduotą turtą, tiksliau – pelno mokestį. Kokiais atvejais jis mokamas, kaip apskaičiuojamas, kaip ir kada jį sumokėti – patyręs NT brokeris tikrai žinos atsakymus į šiuos klausimus.

Žinoma, visos aktualios informacijos galima ieškoti savarankiškai, tvarkyti sandorio formalumus – taip pat, tačiau pasamdę tam vieną žmogų, pirmiausia sutaupysite sau laiko. NT brokeriai gerai išmano žemės sklypo pardavimo procesą ir pasirūpins juo nuo A iki Z. Nuo sklypo paruošimo reklamai iki derybų, visų formalumų tvarkymo ir mokestinių klausimų – kai viską galite patikėti vienam žmogui, pardavimo organizavimas žymiai supaprastėja.

Štai kodėl svarbu kreiptis į patikimą NT specialistą – įsitikinkite, kad NT brokeris turi patirties šioje srityje, yra atidus, kruopštus ir dirba sąžiningai. Nesidrovėkite paprašyti rekomendacijų ar pasidomėti NT brokerio patirtimi – išsirinkę tokį, kuriuo galite pasitikėti, tikrai išlošite.

Profesionalus NT brokeris Vilniuje

Žemės pardavimo brokeriai 

Klauskite profesionalaus NT brokerio! Konsultaciją visais NT klausimais jums suteiks nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič

Tel. nr.: +37062659124

El. paštas: darjus@urbanestate.lt


APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI