Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį?
Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį?

Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį?

Taigi, kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį? Jei ketinate pirkti ar parduoti savo nekilnojamąjį turtą ir ypač jei tai darote pirmą kartą, patikimas ir savo darbą išmanantis NT brokeris Jums labai padės. Žinoma, gali kilti abejonių, ar apskritai reikia tokio specialisto – galbūt paprasčiau ir pigiau būtų pirkti ir parduoti savarankiškai? Tikrai ne.

Yra ne viena priežastis, kodėl tikslinga pasitelkti į pagalbą patikimą nekilnojamojo turto brokerį. Pirmiausia, tai – žmogus, kurio pagrindinė veikla – pagalba NT sandoriuose. Patyręs ir šia sritį išmanantis NT brokeris žinos daugybę subtilybių, apie kurias dauguma Jūsų nė nenutuokia.

Sklandus pirkimo – pardavimo procesas

Profesionaliai dirbantis NT brokeris užtikrins sklandų pirkimo/pardavimo procesą. Sutaupys Jums laiko, iš anksto numatydamas galimas kliūtis ir užbėgdamas už akių nesklandumams. NT brokeris atkreips Jūsų dėmesį į kylančią riziką, pasiūlys alternatyvių sprendimų.

NT brokeriai profesionalai puikiai išmano juridinius, praktinius pirkimo/pardavimo aspektus, ir gali rasti būdą, kaip visą procesą vykdyti kuo paprasčiau ir efektyviau.

Patikima NT specialistų komanda

Ilgus metus dirbantis nekilnojamojo turto brokeris turės platų kontaktų tinklą ir galės rekomenduoti patikimus žmones, kuriuos gali tekti pasitelkti į pagalbą pardavimo/pirkimo proceso metu. Tai ir NT fotografai, ir notarai, NT vertintojai, net būsto apdailos paslaugas teikiantys asmenys ar įmonės – įvairūs specialistai, kurių ieškoti savarankiškai Jums kainuotų laiko.

Patikimas NT brokeris niekuomet nebus suinteresuotas vien savo nauda. Geras specialistas išklausys Jus, atsižvelgs į Jūsų galimybes ir pageidavimus, pakonsultuos Jus visais aktualiais su NT susijusiais klausimais. O svarbiausia – padės priimti tokį sprendimą, kuris labiausiai atitiks būtent Jūsų lūkesčius.

Asmeninis NT konsultantas visam gyvenimui

NT agentas anaiptol nėra vien tarpininkas tarp pirkėjo ir pardavėjo. Jis yra tarsi Jūsų asmeninis nekilnojamojo turto konsultantas, kuris dirba tam, kad priimtumėte racionalius ir Jums naudingus sprendimus ir gautumėte maksimalios naudos. Būtent todėl geras brokeris neskubės – viena iš jo užduočių yra apsaugoti jus nuo impulsyvių sandorių.

Geriau pažinęs Jūsų turtą, patyręs NT specialistas galės patarti, kaip išsirinkti būtent Jums tinkamą būstą arba kaip neparduoti Jūsų turto nenaudingai.

Rekomendacijos kalba pačios už save

Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį? Kaip nuspręsti ką pasirinkti? Pirmiausia – pasikalbėkite, atkreipkite dėmesį į žmogaus bendravimo manierą, inteligenciją, požiūrį į klientą. Atsižvelkite, ar NT brokeris skiria Jums laiko, atidžiai Jūsų klausosi, ar neskubina Jūsų, neperša savo nuomonės.

Labai svarbus vaidmuo tenka rekomendacijoms. Jei daug buvusių klientų rekomenduoja specialistą ir laiduoja jo darbo kokybę, galite daryti išvadą, kad toks NT brokeris dirba atsakingai ir patikimai.

Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį?

Užduokite klausimus Urban Estate NT brokeriui Darjuš Urbanovič

Email: darjus@urbanestate.lt

Tel: +370 626 59 124

APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI