Elegantiškas ir funkcionalus namas su kiemu ir terasa gamtos apsuptyje Antakalnyje, Šilo g.
Namas Šilo g., Antakalnyje

Elegantiškas ir funkcionalus namas su kiemu ir terasa gamtos apsuptyje Antakalnyje, Šilo g.

Tobulas pasirinkimas tiems, kas nori gyventi gamtos apsuptyje, tačiau tuo pat metu neprarasti ryšio su gyvybe šurmuliuojančiu miestu. Puiki vieta – daugelio sostinės gyventojų vertinama Šilo gatvė Antakalnyje, kur įsikūrus laukia ir visai čia pat esantis Pavilnio regioninis parkas, ir žavusis Vilniaus senamiestis, kurį automobiliu galima pasiekti per vos dešimtį minučių. 

Svajonių būstas? Tikrai taip – kad šis namas, kurio interjero autoriai – „HEIMA Architects”, išties ypatingas, pripažino ir ekspertai  – praėjusiais metais jis laimėjo metų interjerą apdovanojimą „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės kartu su Lietuvos architektų sąjunga organizuotame interjero architektūros konkurse – parodoje „Mano erdvė“. Beje, kandidatus į apdovanojimą vertinusi komisija prizą šiam interjerui skyrė vienbalsiai – ekspertus sužavėjo vientisas, kruopščiai apgalvotas interjero stilius, kuriame nėra jokių nereikalingų detalių. 

Pasak interjero autorių, namo savininkai turėjo išlavintą skonį ir buvo reiklūs kokybei, todėl architektų komandai teko malonus iššūkis – sukurti originalų, nepriekaištingos kokybės interjerą, kuris derėtų prie namo išorės ir būtų visai atžvilgiais patogus bei ilgai tarnautų namo gyventojams. Architektai džiaugiasi, kad šią misiją įvykdyti jiems pavyko – namo interjeras skoningas ir funkcionalus, visame name naudotos aukščiausios kokybės statybinės medžiagos bei apdaila, todėl rezultatas visiškai išpildė užsakovų ir projekto autorių lūkesčius.

Be to, kad šis namas yra stilingas ir patogus gyventi, jis taip pat atitinka aukšto energetinio efektyvumo standartus, buvo pastatytas kruopščiai prižiūrint patyrusių projektuotojams ir architektams, todėl jį lengva prižiūrėti ir eksploatuoti. Šių namų gyventojų laukia ne tik erdvūs ir šviesūs kambariai, bet ir uždaras kiemas su terasa, jau pasėta veja, medeliais apželdinta, saugi ir rami aplinka – viskas, ko reikia tobulam būstui!

PLAČIAU

Svarstote parduoti ar pirkti nekilnojamąjį turtą ir nežinote, nuo ko pradėti? 

Klauskite eksperto! Nemokamą konsultaciją visais NT klausimais jums suteiks nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič: tel. nr.: +37062659124, el. paštas: darjus@urbanestate.lt

APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI