You are currently viewing Atstovavimas perkant nekilnojamąjį turtą
Profesionalus NT brokeris Vilniuje Darjuš Urbanovič

Atstovavimas perkant nekilnojamąjį turtą

Atstovavimas perkant nekilnojamąjį turtą

Nekilnojamojo turto pirkimas – atsakingas sprendimas ir didelė investicija, todėl, jei norite įsigyti būstą ar kitą NT geriausiomis sąlygomis, verta pasitelkti į pagalbą profesionalus. 

Atstovavimo paslaugas teikia šioje srityje besispecializuojantys NT brokeriai, kurie paprastai padeda klientui visuose paieškos ir pirkimo etapuose. 

Nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič, taip pat teikiantis atstovavimo paslaugą, pateikia keletą priežasčių, kodėl perkant ar parduodant NT, naudinga pasisamdyti specialistą.

Sutaupytas laikas

Nekilnojamojo turto brokeris tikrai padės jums sutaupyti laiko, nes daug darbų atliks už jus ir padarys tai greičiau, nei jūs pats. Net jei gerai žinote, kokio būsto norėtumėte, jo paieška, apžiūros laiko derinimas, informacijos apie objektą rinkimas tikrai užtruks. Patyręs NT brokeris gerai žino, kur ir kaip ieškoti tam tikrų objektų. Jis savo laiką skirs būtent tam, kad rastų jūsų lūkesčius atitinkantį būstą. Tuomet jums beliks atvykti į apžiūrą ir įsitikinti, kad butas ar namas jums tikrai tinka.

NT brokeris taip už jus pasirūpins dokumentų paruošimu: parengs turto vertinimo dokumentus, preliminarią pirkimo-pardavimo sutartį bei suderins notarinės pirkimo-pardavimo sutarties aspektus.

Prieiga prie naudingos informacijos

Ne visi parduodami ar nuomojami NT objektai yra reklamuojami. Ne vienerius metus nekilnojamojo turto srityje dirbantys brokeriai turi savo metodus, kaip gauti ar paskleisti reikiamą informaciją: platų pažinčių ratą, prieigą prie plačiai neviešinamų skelbimų ir pan. 

Profesionali nuomonė

Jei perkate nekilnojamąjį turtą, būtinai pasikvieskite NT brokerį dalyvauti apžiūroje. Jis specialisto akimi įvertins visus objekto trūkumus ir privalumus, patikrins, ar viskas atitinka skelbime nurodytą informaciją. Perkant būstą svarbi ir aplinka – NT brokeris padės surinkti informaciją apie apylinkes, esamą ar planuojamą infrastruktūrą, kaimynus, rajono plėtrą, galimus trūkumus (triukšmas, tarša, oro sąlygos ir pan.)

Visi šie aspektai turės įtakos jūsų sprendimui, todėl verta pasitelkti į pagalbą specialistą, kuris žinos, ką svarbu išsiaiškinti, kokius klausimus užduoti pardavėjui. Jei vis tiek pirksite pasirinktą objektą, nepaisant nežymių trūkumų, jie gal tapti naudingu svertu derybose dėl kainos – čia ir vėl pravers NT brokerio įgūdžiai.

Tikslumas: bus pasirūpinta visomis detalėmis

Pasak nekilnojamo turto brokerio D. Urbanovič, ilgai savo srityje dirbantys brokeriai gerai išmano visą pirkimo-pardavimo procesą ir žino, į ką atkreipti dėmesį. Pasisamdę patyrusį specialistą, išvengsite nesusipratimų, galinčių atsirasti dėl jūsų nepatyrimo ar žioplų klaidų. Perkant ir parduodant būstą reikia gerai išmanyti įstatymus, teisinius reikalavimus, procedūrų eiliškumą, žinoti, kokius sandorio terminus būtina aptarti. 

Perkant NT objektą ypač svarbu žinoti, ko teirautis pardavėjo. Yra dalykų, kurių pardavėjas gali tyčia ar per užmaršumą nepaminėti, todėl nekilknojamo turto brokeris padės jums susirinkti reikiamą informaciją. Taip užsitikrinsite, kad nesudarote skuboto sandorio ir vėliau neteks gailėtis išmestų pinigų ar vargti remontuojant nekokybišką nekilnojamąjį turtą.

Pagalba derybose

Čia brokerio įgūdžiai gali labai praversti – geras specialistas užtikrins, kad susitarsite dėl geriausios kainos. 

Deryboms reikia išmanyti rinką – žinoti, kokia yra tikroji NT objekto vertė, nes pardavėjai visuomet stengiasi parduoti kaip įmanoma aukštesne kaina. Derantis svarbu ne tik pateikti pagrįstus argumentus dėl kainos, bet ir padaryti tai mandagiai, įtaigiai, svariai. Ne visi turime derybinių gebėjimų, tačiau patyrę nekilnojamojo turto brokeriai paprastai puikiai moka derėtis – pasisamdę tokį specialistą tikrai išlošite.

Profesionali NT brokerio konsultacija

Atstovavimas perkant nekilnojamąjį turtą

Klauskite profesionalaus NT brokerio! Konsultaciją visais NT klausimais jums suteiks nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič

Tel. nr.: +37062659124

El. paštas: darjus@urbanestate.lt


APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI