You are currently viewing Kaip išsirinkti NT brokerį?
NT brokeris Darjuš Urbanovič

Kaip išsirinkti NT brokerį?

Kaip išsirinkti NT brokerį?

Patikimas nekilnojamo turto brokeris labai palengvina NT objekto pirkimą ar pardavimą. Šis procesas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo paprastas, iš tiesų reikia pasirūpinti daugybe detalių: nuo objekto paruošimo pardavimui, reklamos, derybų, iki galutinių dokumentų parengimo. Jei perkate būstą, pagalba taip pat pravers: ir renkantis būstą, ir imant paskolą, ir derinant sutarties sąlygas. Pasamdžius patikimą, patyrusį NT brokerį, sandoris vyks daug greičiau ir sklandžiau. Sutaupysite energijos, laiko ir pinigų. Tiesa, būtina įsitikinti, kad NT brokeris sąžiningas. Kaip tai padaryti?

Patirtis ir reputacija

Pirmiausia – įsitikinkite, kad NT brokeris iš ties yra tas, kuo prisistato. Pasidomėkite, kokią agentūrą jis atstovauja, ar dirba savarankiškai, kokia jo patirtis. Nebijokite paklausinėti, su kokiais objektais yra dirbęs, paprašyti pateikti sandorių, kuriuose tarpininkavo, pavyzdžių. Žinoma, geriausias paslaugų kokybės garantas – klientų rekomendacijos. Geras NT brokeris tikrai galės pasidalinti kontaktais klientų, kurie paliudys jo paslaugų kokybę.

Stebėkite, kaip brokeris dirba. Ar jis bendrauja mandagiai, kantriai jus išklauso? Ar domisi jūsų poreikiais ir galimybėmis? Ar atsižvelgia į jūsų pageidavimus? Geras specialistas niekada netaikys to paties modelio visiems klientams – jis privalo būti lankstus, ieškoti būtent jums tinkamo sprendimo.

Kliento poreikiai – pirmiausia

NT brokeris neturėtų skubėti įpiršti jums būsto arba spausti jus kuo greičiau parduoti turtą ir pasiimti komisinius. Jo pareiga – rasti geriausią, o ne greičiausią sprendimą. Jei nekilnojamo turto brokeris spaudžia jus pasirašyti sutartį ir jam sumokėti, greičiausiai jam rūpi tik užsidirbti. Profesionalus NT brokeris rūpinasi savo reputacija, todėl yra suinteresuotas padėti klientui. Jis turi jus išklausyti, atsakyti į visus klausimus, išsklaidyti abejones.

Komanda – taip pat svarbu

NT Brokeris retai dirba vienas – patyręs NT ekspertas turi savo specialistų komandą. Šie žmonės (notarai, fotografai, turto vertintojai, dizaineriai, apdailininkai ir t.t.) padeda jam specializuotais klausimais – nuo objekto paruošimo pardavimui iki dokumentų įforminimo. Geras NT brokeris rekomenduos jums patikimus savo sričių specialistus, padėsiančius parduoti būstą, gauti paskolą ar sutvarkyti turto įsigijimo dokumentus.

NT brokerio atlygis

Pinigai – ne po preliminarios sutarties pasirašymo. Jus gerbiantis ir sąžiningas NT brokeris niekada neprašys atsiskaityti už paslaugas iš karto, ar po preliminarios sutarties pasirašymo. Paprastai galutinai atsiskaitoma su NT brokeriu tik sandorį užtvirtinus pas notarą – kai pasirašoma pagrindinė pirkimo-pardavimo sutartis.

Kodėl svarbu pasirinkti patikimą NT brokerį?

Kaip išsirinkti NT brokerį?

Užsisakyk profesionalią NT brokerio konsultaciją!

Urban Estate NT brokeris Darjuš Urbanovič

Email: darjus@urbanestate.lt

Tel: +370 626 59 124

APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI