You are currently viewing Interjero tendencijos 2019 metais
Interjero tendencijos 2019 metais

Interjero tendencijos 2019 metais

  • Post author:
  • Post category:NT naujienos

Interjero tendencijos 2019 metais

Natūralu, jog, įsigiję būstą, kuriame ketinate gyventi, norėsite jį įrengti ne tik praktiškai, bet ir jaukiai, gražiai, ir sieksite sukurti aplinką, kuri džiugintų ir jus, ir jūsų svečius.

Interjero klausimais jums gali patarti interjero dizaineris ar dekoratorius, o jei nenorite jų samdytis, patarimų galite kreiptis ir į savo nekilnojamojo turto brokerį –  visapusiškai išprusęs,  plačių interesų ir patyręs NT brokeris tikrai galės pasiūlyti naudingų įžvalgų ir idėjų.

Šiame straipsnyje apžvelgsime keletą ryškiausių pastarųjų metų interjero tendencijų, kurios, tikėtina, išliks aktualios ir ateityje.

  • Natūralumas, rankų darbas. Neabejotinai stipri, jau keletą metų populiarėjanti tendencija. Ko gero, ją įkvepia moderniųjų technologijų perteklius, gausus greit pagaminamų ir greit pakeičiamų daiktų vartojimas. Namuose norisi, tikrumo, pastovumo, aukštesnes pajamas gaunantiems žmonėms vienetiniai, rankų darbo gaminiai tampa ir gerovės, statuso simboliu. Marmuras, natūrali mediena, vilna – medžiagos, kurias verta rinktis, jei ši tendencija jums artima.
  • Dekoratyvumas, maksimalizmas. Ilgokai karaliavusi skandinaviško minimalizmo ir perdėto funkcionalumo mada užleidžia vietą žaismingumui interjere. Tai taikoma ir dekorui, ir spalvoms. Natūralumo ir dekoratyvumo tendencijas apjungia augalinių motyvų gausa. Jei tokia stilistika jums ne prie širdies, tačiau savo būste norite madingos detalės, galite rinktis tik keletą žaismingų gėlėtų ornamentų – dekoratyvinę pagalvėlę svetainėje, gėlėtus dubenėlius virtuvėje, linksmų spalvų raštuotą kilimėlį ir pan.
  • Ekologiškumas. Gamtos apsauga vis daugiau aktualumo įgauna visose gyvenimo srityse, namų interjeras – ne išimtis. Dizaino elementai gaminami iš perdirbtų arba lengvai perdirbamų medžiagų, madingas sendaikčių prikėlimas antram gyvenimui, taip pat – „upcycling“ – atliekų panaudojimas stilingų ir funkcionalių interjero elementų gamybai.Siekiant kuo mažiau švaistyti, gaminami ilgaamžiai, patvarūs daiktai.  

Užduokite klausimus Urban Estate NT brokeriui Darjuš Urbanovič

Email: darjus@urbanestate.lt

Tel: +370 626 59 124

APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI