You are currently viewing NT pardavimo paslauga Vilniuje
Profesionalus NT brokeris Vilniuje Darjuš Urbanovič

NT pardavimo paslauga Vilniuje

  • Post author:
  • Post category:NT naujienos

Jei ketinate pirmą kartą parduoti nekilnojamąjį turtą, ši procedūra gali būti pasirodyti sudėtingesnė, nei manėte. NT brokerio Darjuš Urbanovič teigimu, sklandžiam ir sėkmingam būsto ar kito nekilnojamojo turto pardavimui reikia žinių ir pasirengimo. Susirasti pirkėją anaiptol nepakanka – reikia išmanyti teisinius niuansus, mokėti derėtis, atkreipti dėmesį į įvairius svarbius sutarties aspektus.

Pasak nekilnojamo turto brokerių, jei nesate tikri, kad mokėsite tinkamai organizuoti pardavimo procesą, verta pasitelkti į pagalbą profesionalų brokerį.

NT pardavimo paslauga – viena dažniausiai NT brokerių teikiamų paslaugų

Patyręs, šią sritį gerai išmanantis specialistas padės jums sutaupyti laiko bei lėšų. Būtent taupydami laiką daugelis pardavėjų pasitelkia brokerį – bendravimas su potencialiais pirkėjais ir apžiūrų organizavimas išties užtrunka.

Žinoma, geras NT brokeris bus naudingas ir daugeliu kitų aspektų. Jis padės jums kiekviename žingsnyje – patars, kaip geriau reklamuoti parduodamą objektą, bendraus su susidomėjusiais pirkėjais, patikrins, ar turite visus reikiamus dokumentus. Jis gerai žinos, kokia tvarka organizuojamas pirkimo-pardavimo sutarties pasirašymas, į kokius sutarties punktus svarbiausia atkreipti dėmesį.

NT brokeris D. Urbanovič, kurio viena pagrindinių veiklos sričių – NT pardavimo paslauga Vilniuje, teigia, jog labai svarbu pasirinkti patikimą ir atsakingą NT brokerį. Toks specialistas neskubės kuo greičiau parduoti jūsų objekto, o išklausys jus, įsigilins į jūsų poreikius, įspės, kokių klaidų nedaryti ir pasirūpins, kad sandoris būtų optimalus abiems pusėms.

Samdydami NT brokerį, pasidomėkite jo reputacija – jis turi būti patyręs, sąžiningas ir išmanantis nekilnojamojo turto sritį.

Profesionalus NT brokeris paprastai pirmiausia išsamiai pasikalba su klientu, kad susipažintų su jo situacija, išsiaiškintų pardavimo kainos ir termino lūkesčius, apžiūri ir įvertina objektą. NT brokeris taip pat galės jums rekomenduoti kitų specialistų, kurių gali prireikti: fotografų, turto vertintojų, smulkius remonto darbus atliekančių žmonių, notarą ir pan.

Derybos su pirkėju – labai svarbus pardavimo aspektas. Norėdami parduoti turtą kuo brangiau, skubindami sandorį arba tiesiog neperpratę potencialaus pirkėjo psichologijos rizikuojate atbaidyti interesantą. NT brokeriai paprastai būna įgudę derybininkai ir moka sklandžiai susitarti dėl abiems pusėms priimtinų sąlygų.

Parduodant nekilnojamąjį turtą lauks ir nemažai teisinių formalumų 

Čia NT brokeris labai padės susigaudyti, kokiu eiliškumu kokius dokumentus reikės sutvarkyti. Tarkime, preliminarioji pirkimo-pardavimo sutartis,kuri  pasirašoma prieš sudarant notarinį sandorį, yra labai svarbi. Joje numatomos pagrindinės pirkimo-pardavimo sąlygos, nurodoma galutinė pardavimo kaina, avanso suma, notarinio sandorio terminas bei turto atlaisvinimo terminas ir kitos sąlygos. NT brokeris patars jums, į ką atkreipti dėmesį ir kokias sąlygas būtina įtraukti.

Tuomet, ruošiantis notariniam sandoriui, gali prireikti pažymos iš bendrijos arba namo administratoriaus, banko leidimo jei pardavėjas yra įkeitęs NT objektą. Priklausomai nuo parduodamo NT, gali reikėti ir kitų pažymų, išrašų ir leidimų – šiuo atveju NT brokerio pareiga bus pasirūpinti, kad nieko netrūksta ir abi pusės yra visiškai pasiruošusios sudaryti sandorį.

D. Urbanovič taip pat įspėja, kad sąžiningas NT brokeris neprašys sumokėti jam iš anksto. Įprasta, kad su NT brokeriu atsiskaitoma tik sėkmės atveju, tai yra, kai sudaromas notarinis sandoris ir pirkėjas pardavėjui sumoka visą pirkimo-pardavimo sutartyje numatytą sumą.

Profesionalus NT brokeris Vilniuje

NT pardavimo paslauga Vilniuje

Klauskite profesionalaus NT brokerio!

Konsultaciją visais NT klausimais jums suteiks nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič

Tel. nr.: +37062659124

El. paštas: darjus@urbanestate.lt


APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI