You are currently viewing Profesionali NT brokerio konsultacija parduodantiems, perkantiems, nuomojantiems nekilnojamąjį turtą
Profesionali NT brokerio konsultacija

Profesionali NT brokerio konsultacija parduodantiems, perkantiems, nuomojantiems nekilnojamąjį turtą

Svarstote mintį pirkti arba parduoti nekilnojamąjį turtą? Greičiau ir sklandžiau tai padaryti jums padės profesionalus NT brokeris. Užsisakykite profesionalią NT brokerio konsultaciją jau dabar. 

  • Parduodantiesiems bei nuomojantiesiems nekilnojamąjį turtą siūlome atlikti NT objekto analizę remiantis ivykusiais sandoriais, konkurencines aplinkos įvertinimą. Patariame kaip geriausia reklamuoti parduodamą objektą. Jei sugalvotumėte pardavinėti su mūsų NT profesionalų komanda – pasirūpiname viso pardavimo proceso organizavimu nuo A iki Z, detalės susitikimo metu.

  • Konsultuojame NT pirkimo klausimais – jei ketinate įsigyti nekilnojamojo turto, yra daugybė svarbių aspektų, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį: nuo būsto dokumentų ir išlaikymo išlaidų iki realios objekto vertės ir remonto darbų, kurių galbūt prireiks, kainos. Nepasimesti gausybėje detalių padės profesionalus NT brokeris, kuris pasirūpins, kad jums niekas neprasprūstų pro akis. Yra ir kitų veiksnių, apie kuriuos galbūt nesusimąstome iškart, tačiau ilgainiui jie gali būti svarbūs – pavyzdžiui, kaimynai, pasirinkto rajono perspektyvos ir greta planuojami vystymo projektai, NT vertė ilguoju laikotarpiu. Šiuo atveju jums taip pat bus naudinga profesionali NT brokerio konsultacija. 

  • Norite tiesiog pasitarti su NT brokeriu? Kreipkitės nedvejodami, patarsime visais NT nuomos, pirkimo ir pardavimo klausimais. Pasidalinsime įžvalgomis apie NT rinkos padėtį bei ateities perspektyvas. 

Profesionali NT brokerio konsultacija

Profesionali NT brokerio konsultacija Jums!

Užduokite klausimus Urban Estate NT brokeriui Darjuš Urbanovič

Email: darjus@urbanestate.lt

Tel: +370 626 59 124

APIE MANE

ŠIUO METU PARDUODAMI NT OBJEKTAI